|
Valitut rajaukset: amkKm_s23_PKS Poista rajaukset
KUTA5-3001
Harjoittelussa tutustut harjoittelupaikan talouden ja rahoituksen käytäntöihin. Ennen harjoittelun suorittamista on hyvä tutustua raportointiohjeisiin kurssialustalla. Opintojaksosta saa parhaan hyödyn irti, jos sen suorittajalla on jo hankittu (Humakista tai muutoin) perusteet talouden ja rahoituksen parista.
KUVI3-3002
Opi hallitsemaan brändin voima! Tällä opintojaksolla pureudut brändin merkitykseen, vaikutuksiin ja perusteisiin. Opit myynnin ja vaikuttamisen perusteet sekä erilaisten neuvottelu- ja myyntitilanteiden hallinnan. Lisäksi hyödynnät digitaalisen viestinnän kanavia myynnin näkökulmasta. Olit sitten brändityön, markkinoinnin tai myynnin ammattilainen tai vasta-alkaja, tämä opintojakso tarjoaa sinulle arvokasta oppia. Liity mukaan ja vahvista osaamistasi! Opintojakson suorittaminen hyväksytysti edellyttää aktiivista osallistumista lähi- ja/tai verkko-opetukseen. Opetuskertojen määrä ja ajankohta on etukäteen nähtävillä lukkarikoneessa.
KATU4-3003
Opintojakson vastuulehtorina toimii Markus Suomi (markus.suomi@humak.fi).
KAKE2-3003
Haluatko syventyä kestävän kehityksen käytäntöihin? Tämä opintojakson jälkeen opiskelija osaa soveltaa omaan alaansa liittyvää tietoa kestävien ratkaisujen ja toimintamallien etsimiseen, käyttöönottamiseen ja vakiinnuttamiseen. Hän osaa myös analysoida ja luoda kestäviä toimintaratkaisuja omalle alalleen. Opintojaksolla käsitellään arvoja ja eettisyyttä asiantuntijatyössä sekä kestävän kehityksen edistämistä käytännön toimin. Opintojaksolla kehittyvät kompetenssit ovat: Eettisyys, kestävä kehitys, kansainvälisyys ja monikulttuurisuus. Kestävän maailman rakentajat opintojaksolla tarvitset tietokoneen, toimivan verkkoyhteyden sekä mikrofonin ja kameran..
KUTA4-3003
Opintojakson voi suorittaa yksin tai tiimissä (suositus). Jakson aikana opiskelija perehtyy kestävyyden ja vastuullisuuden teemoihin, jotka toimivat pohjana liiketoiminnan suunnittelulle. Jakson tuotoksen arviointi tapahtuu vertaisarviointina ja oma osaaminen osoitetaan jakson tenteissä. Opintojakson vastuulehtorina toimii Markus Suomi (markus.suomi@humak.fi). Opintojakson suorittaminen hyväksytysti edellyttää aktiivista osallistumista opetukseen. Opetuskertojen määrä ja ajankohta on etukäteen nähtävillä lukkarikoneessa.
KUKU4-3003
Syvennä projektiosaamisen taitojasi ja vahvista verkostojasi! Taiteen tuotanto opintojaksolla toteutetaan taide- ja kulttuurisisältöinen projekti yhteistyössä työelämäkumppanin kanssa. Työelämäkumppanisi voi olla kulttuuri- ja taidealan organisaatio, freelance-taiteilija tai taidealan opiskelija. Vaihtoehtoisesti voit etsiä projektikumppanin toiselta toimialalta, jolloin pääset tutkimaan ja kokeilemaan, kuinka voit hyödyntää taidelähtöistä työskentelyä ja kulttuuriosaamistasi toisen alan projektissa. Luovalla osaamisella on kysyntää myös esimerkiksi pelialalla, urheilu- ja liikunta-alalla, matkailu- ja sotealoilla sekä kasvatus- ja nuorisalalla. Projektissa opit hyödyntämään projektinhallinnan osaamistasi ja taidelähtöisiä menetelmiä osana työskentelyä, syvennät ymmärrystäsi kulttuuri- ja taidetuotantojen erityispiirteistä sekä vahvistat omia verkostojasi. Projekti-idea hyväksytetään opintojakson vastuulehtorilla ennen projektin aloittamista. Kenelle? Opintojakso sopii opiskelijalle, joka osaa tuotantosuunnittelun sekä projektinhallinnan perusteet ja haluaa kokeilla taitojaan käytännössä. Opintojakson suorittaminen edellyttää oman projektikumppanin etsinnän itsenäisesti. Opintojakson suorittaminen hyväksytysti edellyttää aktiivista osallistumista lähi- ja/tai verkko-opetukseen. Opetuskertojen määrä ja ajankohta on etukäteen nähtävillä lukkarikoneessa.
KUKI1-3004
Ennakkovaatimuksena on englannin kielen perussanaston ja –kieliopin hallitseminen niin, että tehtävien itsenäinen suorittaminen on mahdollista. Opintojakson lähtötaso vastaa tavoitetasoa B2, esim. lukioenglanti. Opiskelijalla tulee olla käytössään asiaankuuluvat verkko-oppimisvälineet. Opintojaksolla opitaan koulutusalan työssä tarvittavia englannin kielen kirjallisia ja suullisia taitoja. Sisällöt ovat ammattialaan liittyviä teemoja. Opintojakso sopii kulttuurituottajiksi opiskeleville, kulttuurialalla työskenteleville sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneet parantamaan kohdekielen taitoaan.
KUTA3-3009
Opintojaksoa voi hyödyntää ohjaavana prosessina kehittämishankkeen suunnitteluun ja rahoituksen hakemiseen. Opintojakso sisältää verkko- ja lähiopetusta. Lähtötasona suositellaan projektinhallinnan ja talouden perusosaamista. Opintojakson vastuulehtori Markus Suomi (markus.suomi@humak.fi) Opintojakson suorittaminen hyväksytysti edellyttää aktiivista osallistumista lähi- ja/tai verkko-opetukseen. Opetuskertojen määrä ja ajankohta on etukäteen nähtävillä lukkarikoneessa.
KUKU3-3002
Opintojakson suorittaminen hyväksytysti edellyttää aktiivista osallistumista lähi- ja/tai verkko-opetukseen. Opetuskertojen määrä ja ajankohta on etukäteen nähtävillä lukkarikoneessa.
KUTA2-3001
Opintojakson lehtorit Kauniainen: Niila Tamminen (niila.tamminen@humak.fi) Turku: Markus Suomi (markus.suomi@humak.fi) Opintojakson suorittaminen hyväksytysti edellyttää aktiivista osallistumista lähi- ja/tai verkko-opetukseen. Opetuskertojen määrä ja ajankohta on etukäteen nähtävillä lukkarikoneessa.
KUVI2-3001
Visuaalisuus on nykypäivänä avain tehokkaaseen viestintään. Visuaaliset viestit herättävät huomiota, inspiroivat ja herättävät tunteita. Visuaalisen viestinnän taitoja tarvitset kaikessa viestinnässä, markkinoinnissa, tuotteistamisessa ja brändäyksessä. Visuaalinen viestintä -opintojaksolla opit kuvankäsittelyn, Wordpress-verkkosivujen suunnittelun ja toteuttamisen, somevideon ja taittotyön valmistuksen perusteet. Lisäksi saat arvokasta oppia mm. kuvien tekijänoikeuksista sekä visuaalisen viestinnän saavutettavuudesta. Opintojakson tarkoituksena on tarjota perustaidot, joiden pohjalta pystyt syventämään osaamistasi itsenäisesti harjoitellen tai hakeutumaan lisäopintoihin. Kurssia voi hyödyntää kahteen tarkoitukseen: osto-osaamisesi kehittämiseen ja omien visuaalisen viestinnän taitojen parantamiseen. Kun tilaaja ymmärtää mediamateriaalien tuotantoprosessista riittävästi, yhteistyö media-alan ammattilaisten kanssa sujuu hyvin. Palveluja ostettaessa on tärkeää tuntea reunaehtoja, jotta pystyy arvioimaan esim. tilattavan työn laajuutta ja hintaa. Joskus media-alan ammattilaista ei ole käytettävissä. Esimerkiksi yksinkertaisen verkkosivun, julisteen tai somevideon tekeminen onkin niin helppoa, että omat taidot saattavat riittää näissä tapauksissa. Visuaalinen viestintä 5 op -opintojakso kuuluu kulttuurituotannon AMK-tutkinnossa 2.vuosikurssin opintoihin. Katso opetussuunnitelmasta, miten opintojakso sijoittuu kulttuurituotannon koulutuksen tutkintorakenteeseen. Kenelle? Opintojakso soveltuu kaikille, jotka haluavat saada yleiskatsauksen visuaalisen viestinnän materiaalien valmistamiseen ja/tai parantaa osto-osaamistaan. Opintojaksolla ei edellytetä ennakko-osaamista. Lisätiedot Kurssilla käytetään ilmaisia, verkossa saatavilla olevia ohjelmia ja niiden ilmaisia kokeiluversioita, joten sinulla ei tarvitse olla lisenssiä tiettyihin ohjelmiin. Somevideon ja kuvankäsittelyn voit toteuttaa itsellesi mieluisimmalla ohjelmistolla. Opintojakson suorittaminen hyväksytysti edellyttää aktiivista osallistumista lähi- ja/tai verkko-opetukseen. Opetuskertojen määrä ja ajankohta on etukäteen nähtävillä lukkarikoneessa.
KUTA1-3001
Opintojakson suorittaminen hyväksytysti edellyttää aktiivista osallistumista lähi- ja/tai verkko-opetukseen. Opetuskertojen määrä ja ajankohta on etukäteen nähtävillä lukkarikoneessa.
KUKE1-3001
Miten palvelusta tai tuotteesta kehitetään houkutteleva ja asiakasystävällinen? Kuinka asiakaskokemus hiotaan huippuunsa? Kuinka palveluja muotoillaan ja tarinallistetaan? Tällä opintojaksolla opit palvelumuotoilun ja tuotteistamisen perusteet käytännönläheisesti ja työelämälähtöisesti. Opintojakson aikana opit ymmärtämään asiakasnäkökulman merkityksen osana tuotteistamista sekä käyttämään ketterästi keskeisimpiä palvelumuotoilun ja tuotteistamisen menetelmiä. Opintojakso tutustuttaa sinut keskeisiin käsitteisiin, konkretisoi asiakaslähtöisen palvelumuotoilu- ja tuotteistamisprosessin kulkua sekä antaa käytännön osaamista aihepiiristä, jota voit soveltaa jatkossa työelämässä. Opintojakson tehtävät koostuvat pienemmistä tehtävistä (yht. 3 op) sekä projektitehtävästä (2 op). Projektin voit toteuttaa palvelumuotoilun tai tuotteistamisen näkökulmasta. Projektissa saat avuksesi opintojaksolle toteutetun Palvelumuotoilun puuhakirjan, josta löydät tietoperustaa ja ohjeita menetelmien hyödyntämiseen osana projektia. Ensisijaisena tavoitteena on toteuttaa konkreettisesti loppuun viety tuotteistamis- tai palvelumuotoiluprojekti, mutta vaihtoehtoisesti voit myös tehdä suunnitelman palvelun/tuotteen kehittämiseksi. Projektitehtävässä työskennellään aidon casen parissa, ei kuvitteellisen, jonka vuoksi projektitehtävä tehdään työpaikalle/harjoittelupaikalle/omaan yritykseen/muuhun tuttuun organisaatioon, tai hankitaan varta vasten projektiin työelämäkumppani. Mikäli sinulla on siis oma yritys/työpaikka, voit soveltaa projektitehtävän ja myös osan pienemmistä tehtävistä suoraan yrityksesi/työpaikkasi palveluiden tai tuotteiden kehittämiseen. Opintojakso kuuluu kulttuurituottajan AMK-tutkinnossa 1.vuosikurssin opintoihin. Katso opetussuunnitelmasta, miten opintojakso sijoittuu kulttuurituotannon koulutuksen tutkintorakenteeseen. Kenelle? Erityisesti kulttuuri- ja luovat alat, sopii myös muiden alojen toimijoille ja opiskelijoille. Lisätiedot Opintojaksolla tulee olla käytössä tietokone tai tablet-laite. Miellekartat ja infograafit toteutetaan verkosta saatavilla ilmaisohjelmilla. Opintojakson suorittaminen hyväksytysti edellyttää aktiivista osallistumista lähi- ja/tai verkko-opetukseen. Opetuskertojen määrä ja ajankohta on etukäteen nähtävillä lukkarikoneessa.
KUTA5-3003
Harjoittelussa tutustut harjoittelupaikan erilaisiin budjetoinnin, talouden ja rahoituksen käytäntöihin. Ennen harjoittelun suorittamista on hyvä tutustua raportointiohjeisiin kurssialustalla. Opintojaksosta saa parhaan hyödyn irti, jos sen suorittajalla on jo hankittu (Humakista tai muutoin) perusteet talouden ja rahoituksen parista.
VAPHU9-3020
Opintojakso toteutetaan hybridiopetuksena, jolloin voit joko tulla paikan päälle Kauniaisten kampukselle tai osallistua verkon kautta.
KATU1-3017
Tälle opintojaksolle saavat ilmoittautua kaikki ne opiskelijat, joiden opetussuunnitelmaan kyseinen opinto kuuluu. Tämä siis siitä huolimatta, onko oma saapumiserä listattu koodina tämän opinnon yhteyteen. Opintojakson opintovastaava on Minna Hautio. Innovaatiotoiminta-opintojaksossa opitaan, mitä tulevaisuuden ennakointi tarkoittaa ja miten sitä tehdään. Lisäksi selviää, mitä innovaatio ja innovoiminen käytännössä tarkoittavat ja miten innovaatioita voi edistää työelämässä. Opintojakso antaa innovaatioprosessin läpiviemiseen tarvittavan perusosaamisen. Lisäksi opintojaksolla opitaan tulevaisuustiedon ja ennakoinnin perusteet. Opintojaksolle kannattaa tulla tutkimaan omaa innovaatiosuhdettaan ja kehittämään omaa innovatiiviisuuttaan. Siellä saa myös tärkeitä työelämätaitoja. Erityisiä lähtötasovaatimuksia ei ole. Opintojaksolle hyväksytään max. 200 opiskelijaa ilmoittautumisjärjestyksessä.